Äsken iski joku ihmeellinen siivousinto. Siivosin huoneeni kokonaan, eikä edes tökkinyt yhtään. Harvinaista. :D (No joo, en imuroinut, mutta teen senkin huomenna tai ylihuomenna...) Siinä meni pari tuntia.

 

Ennen siivousurakkaa kävin kirjastossa. Sieltä tarttui mukaan muutama kirja:

  • Tomi Kontio  -  Keväällä isä sai siivet
  • David Almond  -  Nimeni on Skellig
  • Kari Levola  -  Syvältä, veistoluokan uumenista
  • Susan Cooper  -  Kuningas Harmaa

Olen lukenut kaksi ensimmäistä kirjaa jo aiemmin vähintään kerran, mutta molemmat ovat niin hyviä, että on pakko lukea uudestaan. Tuo Tomi Kontion sarja on mahtava, luin tämän ekan osan "Keväällä isä sai siivet" joskus 5. tai 6. luokalla lukudiplomia varten. Toinen ja kolmas osa "Austraasian viimeiset lapset" ja "Maan veli" ovat sitten luettavina seuraavana. :) David Almondin "Nimeni on Skellig" on aika outo kirja, mutta todella hyvä. Kannattaa lukea.

Lisäksi lainasin kirjastosta levyllisen Mötley Crüeta livenä! Oli muuten jännä kuunnella sitä, kun koko ajan tuli mieleen jotain "Hei ne soitti tän sillon!" tai "Tässä kohtaa se verho putosi!" tai "Aaaaa haluun takas sinne...!" :D Täytynee ehkä hommata joku Mötleyn levy itsellekin. Oli niin mahtava keikka kesäkuussa. :)

 

Olin muuten eilen kaverini luona suunnilleen 12 tuntia. Siinä ehtikin tehdä kaikenlaista: istuttiin rannassa ja juteltiin, käytiin soutamassa järvellä, syötiin, juteltiin, oltiin vaan ja juteltiin, kuunneltiin musiikkia, oltiin tietokoneella, tehtiin ruokaa, syötiin taas, juteltiin, sitten tuli väsy ja naurettiin naurettiin naurettiin, ja sitten lähdin jossain vaiheessa kotiin. Oli ihana päivä! :)

Huomenna menen toisen kaverini luokse. :)

 

// Ai niin, melkein unohdin: vaihdoin tänään vähän kesäisempään sivupohjaan, kuten näkyy. Pohja on SivuSetistä, kiitos paljon! :)