Nyt on oikeastaan kaikki kesäsuunnitelmat toteutettu. Heinäkuu on sitten melkein kokonaan suunnitelmavapaata aikaa, eli voi olla että tekemisen puute yllättää... :D Toivottavasti olisi edes hyvät ilmat.

Rippijuhlat oli tuossa viime viikon sunnuntaina. Konfirmaatio ei jännittänyt melkein yhtään, vaikka kaverit olivat ihan paniikissa... Eikä se nyt niin ihmeellistä ollut, mentiin vaan kirkkoon, oltiin siellä ja tultiin pois. :D Tosin yksi pieni kommellus sattui jo heti aamusta, kun olin lähdössä kirkkoon: istuin autoon, ja mekostani katkesivat molemmat olkaimet. Eikun takaisin sisälle ja mekkoa vaihtamaan. Onneksi omistan toisen melkein samanlaisen mekon, joten eroa tuskin huomasi.

Koko loppupäivä olikin sitten yhtä kestohymyä, kun koko ajan joku otti kuvia. Vieraita kävi jonkun verran, mutta ei kuitenkaan liikaa... Koko ajan teki mieli käydä vaihtamassa mekko pois, inhoan kaikenlaisia juhlavaatteita. Kyllä se päivä siinä sitten kumminkin meni... Sain lahjaksi kameran, mikä oli tosi kiva juttu. :)