Ajatella, se on nyt neljäsosa ysiluokasta käyty. Enää kolme samanlaista jaksoa jäljellä. Ihanaa. :)

Kyllähän sitä tässä itse kukin on loman tarpeessa. Nyt saa nukkua pitkään, ei tarvitse tehdä läksyjä, on lupa tehdä kaikkea mistä pitää! Joten aion pitää hyvin käsityötäyteisen loman. Ideoita olisi pää pullollaan, mutta toteutus on aina ihan toinen juttu... :D Tarvikkeitakin uupuu vähän, mutta täytynee vähän kierrellä ensi viikolla kauppojen lankahyllyjä ja muuta. Tässä muutama idea toteutettavaksi:

Lisää muumeja. Vielä puuttuu ainakin Niiskuneiti, Muumimamma, Muumipappa ja Nipsu. Haisulia, Tiuhtia ja Viuhtiakin taidettiin tuolla kommenteissa kysellä, ja niitä olisikin hauska tehdä! Täytyy kaivaa huovutusneulat ja villat esiin. Jotain korujakin voisi ehkä väsätä. :)

Villa Vaahteran tapetointia. Monta huonetta on vielä vaiheessa, mutta tapetointi on niin vaivalloista puuhaa, että se aina jää ja jää... :D Nyt voisi jatkaa projektia. Jotkut huonekalutkin kaipaisivat vähän tuunausta.

Kangaskassi. Kävin viime viikolla nopsasti kaupassa ostamassa vähän herkkuja perjantain telkkari-iltaa varten (Sydämen asialla! <3 Hauskat kotivideot! <3), ja päätin vähän ekoilla. Ostin siis kangaskassin. (Vain 80 senttiä! Sujuvasti Siwasta!) Mielikuvitus alkoi heti laukata, ja kaikenlaisia hauskoja lauseita ja kuvavaihtoehtoja ilmestyi päähän. Näillä näkymin kassista muotoutuu jotain pottermaista. ;)

Ranteenlämmittimiä. Ehkä Rohkelikon väreissä? Nyt harmittaa, kun en ostanut Keskiseltä tänään niitä ihania lankoja, koska en keksinyt niille käyttöä... No, samoja lankoja on kaikkialla muuallakin, joten enköhän pääse neulomaan tai virkkaamaan ihan tarpeeksi pian. :) Langan nimi taisi olla Tempo. Löysin sitä kaikkien tupien väreissä, ja lisäksi ihanaa potterinviolettia! :)

Tilda-lapaset. Aloitin niitä koulussa, mutta en saanut tehtyä vielä loppuun. Ja käsitöitä on seuraavaksi vasta joulun jälkeen... Enköhän tee ne kuitenkin kotona loppuun, vaikka meidän ompelukoneemme ei olekaan ihan huippukunnossa. Saan ne sitten pikemmin kätösiäni lämmittämään. Ja lämpimät niistä varmasti tuleekin, fleeceä kun ovat. <3 Koulussa ehdin tehdä niihin sopivan kaulahuivin, mutta laitan tänne kuvan vasta kun olen saanut lapasetkin valmiiksi. ;) Muutenkin voisin ehkä tildailla lomalla.

Kaikkea kivaa sitä tekisi mieli väsätä... :) Ja monta työtä on vaiheessa, joten tekemistä olisi aina. Koulun takia vaan jää niin paljon kaikkea kivaa tekemättä. :( Keskeneräisiä töitä ovat ainakin erään kangaskassin tuunaus, laukun ja säärystimien neulominen sekä Merinallen ja Huuhelin kodin pikkutyynyt. Tyynyjen tekeminen tyssäsi siihen, että hukkasin valkoisen puuvillalangan... :D

Hyvää syyslomaa kaikille, joilla se on nyt! Ja niille joilla ei ole, kyllä se sieltä vielä tulee, kun jaksatte odottaa! :)