Loma meni liian nopeasti... Huomenna jo pitäisi raahautua kouluun. Mutta täytyy nyt vaan yrittää ajatella positiivisesti: hiihtolomaan ei ole enää pitkä aika! ;) (Jaa miten niin elän lomasta lomaan? :D)

Potter-pienoishuone herätti pienessä mielessäni lisää HP-aiheisia huoneideoita. Pisimmälle kehitelty idea on Weasleyn isän työhuone, jota olen suunnitellut rakentavani tällaiseen vitriiniin:

1262793001_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuten kuvasta näkyy, vitriiniin saa kolme kerrosta (hyllyt ovat siirreltäviä), joten sinne tulisi muutakin kuin työhuone. Päässä on pyörinyt pari ideaa:

  • Enemmän Taikaministeriötä: Weasleyn isän työhuone (Jästiesineiden väärinkäytön osasto), aurorien päämaja sekä jokin muu huone.
  • Arthur Weasleyn elämää näin yleisesti: työhuone, Kotikolon olohuone sekä autotalli.

Mittakaava on pienempi kuin 1:12, ehkä 1:24... (En ole hyvä näissä mittakaava-asioissa.) Olen tehnyt työhuonetta varten pahvista yhden arkistokaapin (josta laitan kuvan joskus myöhemmin), ihan koemielessä vaan, mutta kyllä se varmaan huoneeseen päätyy, kun kerran onnistui ihan kivasti. :) Täytyy nyt kuitenkin jarruttaa vähän, ettei tule liian montaa miniprojektia yhtä aikaa... :D

Tänään tilasimme Nukkekoti ja Lelusta vähän minejä siskoni kanssa. Tilasin sängyn Villa Vaahteran lastenhuoneeseen sekä kaikenlaista pientä tavaraa. Laitan kuvia heti kun saan ne... :) Siskoni tilasi lähinnä pieniä leluja nukkekotiinsa (mm. pikkuruisen Hakka-lelun, joka on tosi söpö!), sekä ainakin tyttövauvan. Vähän teki itsekin mieli tilata asukkaita Villa Vaahteraan, mutta päätin kuitenkin vielä vähän miettiä tarkemmin, minkälaiset asukkaat haluan. Olihan siellä kyllä aika sopivan oloinen pikkupoika ja se tyttövauva...

Suunnitelmissa olisi tehdä Villa Vaahteran keittiöön apupöytä, sekä pojalle työpöytä. Täytyy nyt katsoa, että minkälaisia pöytiä saan aikaiseksi. Yksin en uskalla alkaa puusta mitään väkertämään, menee kuitenkin vinoon. :D Onneksi iskä kuulemma auttaa.

Mainostan nyt tässä samalla vähän: Olisiko joku kiinnostunut tulemaan mukaan Ainukan tuunausrinkiin? Itse ilmouttauduin kiinnostuneeksi, ja toivon kovasti, että rinki toteutuu. Kaikki kiinnostuneet tänne ilmoittautumaan! :)

Hyvää arjen alkua kaikille! :)