Tänään on tosiaan ollut kurpitsainen päivä. Käväisin kirpparilla, ja löysin sieltä tämmöiset ihanuudet:

It's been a real pumpkin day today. I visited the flea market and found these:

1288544458_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Näitä settejä on siis kaksi. Eikö ole ihana! :) Meinasin ensin ostaa vain yhden, mutta järkeilin sitten, että joskus vielä kadun, jos jätän toisen kauppaan. Niinpä ne lähtivät molemmat mukaan.

Ostin jo kauan sitten ihania Hallowe'en in Wonderland -skräppipapereita, mutta en ole muistanut kuvata niitä tänne. Aihe on kuitenkin niin ajankohtainen, että nyt jos koskaan on hyvä aika julkaista kyseiset paperit!

There are two of these sets. How wonderful are they! :) At first I was going to buy only one set but then I thought I will regret it someday, if I don't buy both of them.

I bought these lovely Hallowe'en in Wonderland scrapbooking papers a long time ago but never remembered to take a picture of them for the blog. Now is a good time to do so, as they're so topical.

1288544530_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pelikortit menevät varmasti ihan askartelukäyttöön, mutta tuosta toisesta teen taulun. Eihän tuota voi raaskia käyttää mihinkään. :)

Viime kerralla nukkekotikerhossa tehtailimme kaikenlaista massaruokaa, lähinnä (yllätys yllätys) kurpitsoita. Tänään kaiversin kurpitsastani lyhdyn ja väsäsin sen alustaksi laatikon bambutabletista. (Ohjehan on siis täältä, mutta heitin aika paljon hatusta.)

I will use those playing cards for some craft project, but I'll hang the other one on the wall. That's too good to use for anything else. :)

In the previous Miniature Club meeting we made food out of polymer clay, mostly (surprise, surprise) pumpkins. Today I turned mine into a lantern and made a box for it out of a bamboo place mat.

1288544586_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä pikku kurpitsainen hymyilee Potteristin unelmahuoneessani.

Näiden kuvien myötä toivotan kaikille karmivan hauskaa Halloweenia! :) (Muuten, onkohan kukaan keksinyt kurpitsapitsaa? Tuli vaan mieleen.)

Here's the little pumpkin in my Harry Potter roombox.

Have a scary Halloween! :)