Ihmemaa on ollut nettikotini vuodesta 2008, jolloin olin pieni 14-vuotias tyttönen. Nyt olen pieni 18-vuotias tyttönen. Neljässä vuodessa on ehtinyt tapahtua paljon. 

Muutto Vuodatuksesta muualle on pyörinyt alitajunnassa jonkin aikaa, mutta kesäkuun loppuun asti olin vielä sitä mieltä, etten halua jättää Ihmemaata. Kun sitten tuli tieto vähintään kolmen viikon huoltokatkosta, päätin, että lähdön aika on tullut; en halunnut jättää rästiin kolmen viikon ajatuksia. Perustin uuden blogin jo ennen tätä Vuodatuksen eeppistä kämmiä, mikä oli hyvä asia, sillä kuvien katoaminen sapettaa sen verran paljon, ettei tässä mielentilassa syntyisi mitään kovin järkevää. 

Kiitän Vuodatusta näistä vuosista, mutta hyvällä muisteleminen on mahdollista ehkä joskus myöhemmin. Eniten haluan kiittää lukijoitani - olette mahtavia! <3 

Ihmemaa jää vielä tänne ainakin hetkeksi, sillä en sitä raaski vielä poistaakaan. Nyt minulla on uusi nettikoti. 

Wisteria Walk

Wordpressin blogien seuraaminen on helppoa, eikä siihen tarvita edes käyttäjätiliä. Painamalla pientä Follow-nappia saat postaukset suoraan sähköpostiisi. Toivottavasti te ihanat lukijani löydätte Wisteria Walkille! :)