Koska en viitsinyt ottaa riskiä ja viedä neulepuikkoja lentokoneeseen (bambupuikot kai olisivat olleet sopivat, mutta tästäkin löysin vähän ristiriitaista tietoa), opettelin neulomaan sormin Suuren Käsityölehden ohjeen mukaan. Lankana on Novitan Jambo kaksinkertaisena - langassa on 90 prosenttia villaa, mutta se ei kutita tippaakaan, vaan on pehmeämpää kuin mikään ennen kokeilemani lanka. Sormin neulominen on mukavan rentouttavaa, kun langan pehmeyden tuntee koko ajan. :)

I didn't know if needles were allowed in plane, so I learnt how knit with my fingers. I knitted with double yarn to make it thick enough. The yarn - Jambo by Novita - is 90 percent wool, but it's extremely soft, so it was very nice and relaxing to knit.

1318243866_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Matkan aikana syntyi siis tämä rengashuivi. Yhdistin päät eilen, ja olen pitänyt huivia siitä lähtien taukoamatta. Tätä ei raaskisi ottaa pois!

Here's the result! I attached the ends yesterday and have worn it ever since. It's so soft and warm I don't want to take it off!

~ ~ ~

Kotiin oli mukava palata, ja vielä mukavammaksi sen tekivät Mineilevän Naapurin tuomat Berliinin tuliaiset. Minua odotti pikkuinen paketti, jonka sisältö sai haukkomaan henkeä.

My miniature-loving neighbour just returned from Berlin and brought me this breathtaking present.

1318243895_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

En ole ikinä omistanut Reutterin posliiniastioita, mutta tässä niitä nyt on. Sanoinkuvaamattoman ihania! Kiitän ja kumarran!

My very first Reutter dishes! Love them!