...on saada ystävältä tunnustus. Matte lahjoitti minulle tämän ihanuuden. Kiitos! <3Tunnustuksen saaneen kuuluu kertoa itsestään seitsemän satunnaista asiaa ja jakaa tunnustus eteenpäin seitsemälle blogistille.

1. Laskin kerran kaikki kirjahyllystäni löytyvät kirjat. Tulos: 48 suomenkielistä, 30 englanninkielistä, kaksi ruotsinkielistä sekä yksi flaaminkielinen, jota en osaa lukea. Lisäksi sängyn alla on laatikoissa vähintään toinen mokoma niteitä. Joten luettavaa löytyy.
 
2. Hukkasin ison ja täyden tarravihkoni ollessani eskarissa, enkä ole nähnyt sitä sen jälkeen. Edelleen harmittaa silloin tällöin.
 
3. Olen toivoton säheltäjä mitä ruoanlaittoon tulee, mutta leipominen on kivaa. Mitä tästä seuraa: kun muutan pois kotoa, elän todennäköisesti suklaamuffinsseilla ja kardemummakorpuilla.
 
4. Haluaisin lähteä ex tempore matkustelemaan ympäri Britanniaa. En ole koskaan käynyt Lontoossa, joten se olisi ensimmäinen kohde King’s Crosseineen ja puhelinkoppeineen. Lisäksi kävisin ainakin Oxfordissa, Yorkshiressa, Edinburghissa ja Cornwallissa. Walesia olen jo kerran nähnyt, ja sen kauneuden kokisin mieluusti uudelleen. Ja sitten Irlantiin…  
 
5. Olen asunut samassa talossa koko elämäni, ja tajusin muutama viikko sitten, että vastarannalla on niemi suoraan keittiön ikkunan edessä.
 
6. Siilit ovat palanneet meidän kotikulmillemme!
 
7. Kesälomalla aion tehdä joka päivä jotain käsitöihin liittyvää. Tämä ei ole lupaus.

~ ~ ~

Nappi jatkaa matkaansa seuraaviin osoitteisiin:

http://madambc.blogspot.com
http://tyttokylmanmaan.blogspot.com
http://avenidamignonne.blogspot.com
http://hannajaleijona.blogspot.com
http://pikkuinensisko.blogspot.com
http://eijar.vuodatus.net
http://saarannukkekoti.vuodatus.net

(Linkitys lakkasi toimimasta. Pahoittelut.)